Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O adolescentă musulmană agresată în faţa unei moschei, găsită moartă în Virginia

lumanare

O adolescentă musulmană în vârstă de 17 ani a fost bătută şi răpită duminică la ieşirea dintr-o moschee din statul american Virginia de către un bărbat care a fost mai târziu arestat de poliţie fiind suspectat de crimă după ce cadavrul fetei a fost descoperit într-un heleşteu, au anunţat luni autorităţile, relatează Reuters. Atacul a avut loc duminică dimineaţa după ce victima şi mai multe prietene au intrat într-o dispută cu un şofer în localitatea Sterling, situată la circa 50 de km de Washington, a anunţat poliţia din comitatul Fairfax.

La un moment dat, bărbatul a ieşit din maşină şi a agresat-o pe fată, a precizat sursa citată. Adolescenta a fost dată dispărută de prietenele ei care s-au împrăştiat în timpul atacului şi nu au mai putut să o găsească după aceea. Autorităţile din comitatele Fairfax şi Loudoun au declanşat o operaţiune de căutare a adolescentei, conform Agerpres.

După câteva ore, trupul neînsufleţit al unei fete despre care se crede că era adolescenta musulmană dispărută a fost găsit într-un heleşteu din Sterling, a afirmat poliţia. În timpul căutărilor, autorităţile au oprit un şofer suspect şi l-au arestat. Bărbatul a fost identificat ca fiind Darwin Martinez Torres în vârstă de 22 de ani. Un purtător de cuvânt al poliţiei le-a declarat jurnaliştilor că atacul a avut loc după o dispută între bărbat şi fete şi autorităţile nu exclud ca această crimă să fi fost motivată de ură. Numărul incidentelor antimusulmane din Statele Unite a crescut cu 57% în 2016 ajungând la 2.213, de la 1.409 în 2015, a anunţat Consiliul pentru Relaţii Americano-Islamice într-un raport publicat luna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.