Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin, ovaţionat de fanii echipei Standard Liege, după ultima victorie a belgienilor

www.digisport.ro
Răzvan Marin Standard

Mijlocaşul Răzvan Marin a fost ovaţionat de suporterii lui Standard, în momentul în care a fost schimbat în minutul 89 al meciului pe care echipa din Liege l-a câştigat, duminică, pe teren poropriu, cu scorul de 3-1 (3-0), în faţa formaţiei Waasland-Beveren, în etapa a XIII-a a campionatului belgian de fotbal.

Marin a contribuit la al doilea gol marcat de Standard, în minutul 30, reuşită ce i-a aparţinut lui Paul-Jose M'Poku. Aplaudat cu căldură, românul a fost înlocuit în mintul 89, de Scholz.

Presa belgiană notează că Marin joacă din ce în ce mai bine şi contribuie la rezultatele pozitive ale echipei Standard din ultima perioadă, anunță News.ro

"Am simţit fiori reci (n.r. - când a fost schimbat). Pentru asta jucăm fotbal. Suporterii au fost fantastici, ca de fiecare dată. Cu 23.000 de persoane în spatele nostru, asta ne face să ne depăşim", a declarat Marin, pentru dhnet.be.

Mijocaşul de 21 de ani afirmă că se simte bine din punct de vedere pshic şi fizic: "Când legi meciurile, încrederea etse întărită din oficiu. Fizic şi psihic, mă simt mai bine ca înainte. Vorbesc des cu antrenorul. Pot să-i vorbesc atunci când lucrurile merg mai puţin bine. Revenirea noastră este rezultatul muncii depuse. Dar şi eu şi colegii mei ne putem îmbunătăţi evoluţiile."

Standard este pe locul 9, la egalitate de puncte, 19, cu formaţiile Mouscron, locul 7 şi Zulte Waregem, locul 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.