Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PNL Alin Tişe:Oficialii fotbalului românesc distrug fotbalul apărând grupurile de interese

Alin Tise

Faţă de ultimele declaraţii din presă cu privire la desfăşurarea pardidei amicale de la Cluj, senatorul PNL, Alin Tişe a transmis astăzi un comunicat de presă.

„Sunt profund nemulțumit față de modul incalificabil și nepermis în care este văzut meciul România-Spania de pe Cluj Arena, de această dată, de către un antrenor al unei echipe care se vrea campioană. Un antrenor de națională, cu un Președinte de FRF pe măsură sunt o pată pentru România.

Am putea considera că sunt dezinformați, dar de fapt apără interesele impresarilor și a televiziunilor.

Anghel Iordănescu pare să fie foarte îngrijorat acum de starea gazonului de la Cluj Arena (care va fi impecabil în 27 Martie 2016), dar nu a fost la fel de preocupat la meciul România-Franța de inaugurare, desfăşurat pe Național Arena, când stadionul era plin de mușuroaie, iar jucătorii riscau să se accidenteze lovind mai des mușuroaiele decât mingea.

Îi cer public lui Iordănescu să nu mai facă politică pe seama echipei naționale.

În același timp îi reamintesc selecționerului româniei, domnul Anghel Iordănescu, că în țările civilizate, europene, partidele naționalei de fotbal se derulează în toate orașele din țară, vezi Spania ( meciuri în Barcelona, Madrid, Valencia, etc), Germania (meciuri în Munchen, Bonn, etc.)

După jignirile repetate adresate clujenilor și tratarea lor ca români de mâna a doua, deși Cluj Arena este cea mai modernă arenă multifuncțională din România (și singura de această categorie) ar trebui să refuzăm în semn de protest găzduirea acestui meci!

Însă, clujenii sunt cetățeni de primă clasă, care iubesc România și echipa națională de fotbal. Incompetența și impostura de la nivelul federației și conducerii echipei naționale nu trebuie să afecteze dreptul clujenilor de a găzdui un astfel de meci.

Mai trebuie punctate niște aspecte, fiindcă nu este o noutate: Clujul depășește Bucureștiul la calitatea vieții, atractivitatea pentru mediul de afaceri, la numărul de parcuri industriale, la evoluția pieței imobiliare, la numărul de start-up-uri, etc.

Clujul trebuie să treacă la o nouă etapă: transformarea zonei metropolitane într-o veritabilă unitate administrativă care să se apropie de 1 milion de locuitori, și care să beneficieze de servicii publice comune și eficiente: transport, apă, canalizare, aeroport, spital de urgență etc. Clujul se va definitiva treptat ca centrul economic și financiar al Transilvaniei.
Deci, Clujul este un pol important de dezvoltare care trebuie să bucure.

El nu este în concurență  cu Bucureștiul, ci cu standardele de viață cerute de clujeni.
Pentru asta ducem o competi
ție permanent și nu pentru a concura cu Bucureștiul .” a declarat senatorul PNL Alin Tişe.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.