Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT Cunoscută femeie de afaceri, BĂTUTĂ în plină stradă de propriul iubit / VIDEO

captura youtube

Scene şocante petrecute în plină stradă, în Bucureşti. O cunoscută femeie de afaceri a fost bătută şi umilită de către propriul iubit. O cunoscută femeie de afaceri din Capitală a fost bătută cu brutalitate de fostul iubit, susține ea. De un an de zile femeia duce o viață grea, după cum a declarat.

Citește și: Doliu la Hollywood: Un legendar regizor s-a stins din viață - VIDEO

”De un an de zile trăiesc un coşmar, viaţa mea este... De unde an de zile sunt un om care când iese din casă se uită în stânga, în dreapta, ca nu cumva să apară cineva, de undeva, să-mi facă ceva. Am nenumărate mesaje de ameninţare pe telefon, am făcut plângeri la Poliţie, bineînţeles, fără succes. Aceste mesaje au început acum un an pentru că noi ne-am despărţit, el a fost violent în repetate rânduri, nu este la prima abatere, am mai avut un certificat medico-legal acum patru, cinci ani.”, a declarat femeia de afaceri pentru Antena Stars.

"Persoana a depus plângere la secţia de poliţie, la finele lunii octombrie 2016, în care reclamă săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Având în vedere competenţa materială, plângerea în cauză a fost declinată către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu-Judeţul Ilfov.

Ulterior, în luna noiembrie a aceluiaşi an, 2016,  persoana în cauză a formulat plângere penală privind infracţiunea de ameninţare. Au fost audiate toate persoanele ce puteau oferi date şi au fost efectuate verificări, dosarul fiind trimis cu propunere legală către unitatea de parchet competentă", anunţă cei de la poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.