Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umilință pentru Alina Bica în 'beciul domnesc' / DOCUMENT

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, se află în Arestul Central de mai bine de patru luni. La ”beciul domnesc”, așa cum l-a denumit Mazăre, nu ai voie să comunici cu exteriorul, decât cu acordul expres al conducerii.

Citește și: Alina Bica rupe tăcerea: scrisoare din arest pentru Victor Ciutacu

Alina Bica a ținut să transmită o scrisoare jurnalistului Victor Ciutacu, dar pentru asta a trebuit să treacă printr-o nouă umilință. Chiar dacă se afla în prezența avocatului, Alina Bica nu a primit un pix și o foaie, așa că a fost nevoie de o improvizație. Alina Bica a dictat ce avea de spus avocatei sale, Laura Voicu, care a fost nevoită să scrie pe foile pe care se ține evidența persoanelor care vin în vizită la cei reținuți.

”Sunt singurele hârtii pe care le-am găsit la îndemână. Doamna Bica nu are voie să scrie nimic și vreau să fie foarte clar acest lucru. Nici în celulă, nici măcar la grefa cu mine nu are voie să folosească pixul. Dacă vrei să faci un denunț trebuie să faci cerere la comandant (...) Aceste rânduri sunt scrise de către mine. Ea mi le-a dictat și eu am scris”, a explicat avocata Laura Voicu, în emisiunea ”Ediția de Seară”, de la România TV.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.