Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaslui: Foști lideri PNL și ALDE s-au înscris în PNL

pnl

Fostul lider al PMP Vaslui, Daniel Onofrei, şi fostul prim-vicepreşedinte al ALDE, Adrian Samson, au anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că s-au înscris în PNL. 

'Am căutat, de când am venit la conducerea PNL Vaslui, să deschid nişte porţi tuturor oamenilor oneşti, care gândesc în spirit liberal şi tuturor oamenilor de dreapta. (...) În momentul de faţă sunt în măsură să vă anunţ faptul că am reuşit să coagulăm dreapta în judeţul Vaslui şi că s-au alăturat echipei noastre colegi de la PMP şi ALDE. Sunt oameni care au confirmat în partidele politice în care au activat şi care au venit acum alături de noi', a declarat preşedintele Filialei Teritoriale a PNL Vaslui, Nelu Tătaru, potrivit agerpres.ro.

Oamenii lui Victor Ponta fac RĂZBOI împotriva lui Liviu Dragnea: Se RUPE partidul


Cei doi foşti lideri PMP şi ALDE nu au putut preciza câţi membri din fostele partide în care au activat îi vor urma în PNL. 

Onofrei a subliniat că a plecat de la PMP, după ce, în urma unei decizii luate de conducerea centrală a partidului, pe prima poziţie la alegerile pentru Camera Deputaţilor a fost impus fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Corneliu Bichineţ, considerat un apropiat al PSD. 

'Am intrat în politică cu gândul că vom face o schimbare, cu oameni curaţi care doresc ca situaţia economică a Vasluiului şi a ţării să se modifice în bine. Am dus partidul la un scor destul de bun, dar am constatat că pe listele partidului a ajuns să candideze unul dintre cei care au ţinut 26 de ani acest judeţ la limita supravieţuirii. Nu am acceptat să promovăm imaginea unor tovarăşi în care nu am crezut niciodată. (...) Eu nu fac raportări din astea ceauşite, nu e important câţi membri PMP au venit la PNL. Am spus doar că, din toată organizaţia PMP, au mai rămas trei oameni. Dacă vreţi o cifră, pot să spun că am strâns pentru PNL 2.500 de semnături. Partidul în care am intrat nu are nicio obligaţie faţă de noi, nici noi nu am cerut nicio favoare, am venit doar să facem treabă', a declarat fostul preşedinte al PMP Vaslui, Daniel Onofrei.

Anunț de ultim moment. Sunt vizați toți cei care au carduri


Fostul prim-vicepreşedinte ALDE, Adrian Samson, a precizat că se întoarce cu plăcere în PNL, partid în care a activat din 1993 până în 2014, când a plecat la ALDE. 

Fostul liberal Corneliu Bichineţ, devenit preşedinte al PMP după demisia lui Daniel Onofrei, a precizat că din partid au plecat la PNL doar trei membri. 

'Pe 15 septembrie am preluat conducerea PMP Vaslui. Domnul Onofrei care era preşedinte, alături de secretarul general al partidului şi de încă un membru, au decis să plece. Nu i-a urmat nimeni, anonimi au fost şi înainte de alegeri, anonimi sunt şi acum şi se vor scufunda în neantul pierzaniei', a afirmat liderul PMP Vaslui, Corneliu Bichineţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.