Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, mișcare de forță în Parlament

În spațiul public se vorbește tot mai mult despre o dărâmare a guvernului Ponta, în urma votului din Parlament. Pentru a arăta că are o majoritate solidă, Victor Ponta își va asuma răspunderea în fața Parlamentului pe Codul Fiscal.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că această mișcare va avea loc în luna aprilie. ”La sfârșitul lunii martie, Codul Fiscal va fi depus la Parlament. Guvernul merită testul acesta și își va asuma răspunderea pe Codul Fiscal. Eu vă spun că Guvernul rămâne până în 2016”, a declarat Tăriceanu, la B1 TV.

Asumarea răspunderii va fi un test pentru Guvern, pentru că opoziția va putea depune moțiune de cenzură. Jurnalistul Cătălin Striblea, cel care a realizat interviul cu Tăriceanu, susține că această mișcare a lui Victor Ponta arată că premierul chiar este dispus să rămână până în 2016 la Palatul Victoria.

”Tariceanu a anuntat aseara la Ultimul Cuvant ca guvernul isi va asuma, foarte probabil, raspunderea pe Codul Fiscal. Se va intampla in aprilie. Una peste alta e primul semn ca Ponta s-a hotarat sa ramana in functie. Si ca e dispus sa dea o batalie uriasa pentru asta. Si cu parchetele si cu PNL”, susține Striblea.

Citește și: Coaliția forțează noul Cod Fiscal. Șah la PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.