Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost o noapte de foc în Ucraina: rușii și ucrainenii au atacat dezlănțuit în puncte cheie/ Video

Nexta
odesa atac

Forţele de Apărare ale Ucrainei raportează că, în noaptea de duminică spre luni, ocupanții ruși au folosit aproape 20 de drone Shahed, o duzină de rachete Kalibr și două rachete hipersonice Onyx pentru a lovi Odesa și alte regiuni ucrainene, informează RADOR Radio România.

Forțele și sistemele de apărare antiaeriană ale Forțelor Armate ucrainene au distrus toate dronele de atac, precum și 11 rachete Kalibr.

"Noaptea trecută, inamicul a trimis spre regiunea Odesa 19 drone de atac de tip Shahed-136/131 și două rachete hipersonice Onyx" - a precizat armata ucraineană.

Ucrainenii au atacat în Crimeea

Sistemele ruse de apărare aeriană au distrus patru drone lansate de Ucraina în partea de nord-vest a Mării Negre și asupra Peninsulei Crimeea, a transmis luni Ministerul rus al Apărării.

Nu se cunoaște deocamdată dacă s-au înregistrat pagube și nici dacă există răniți în urma atacurilor raportate. Reuters nu a putut verifica în mod independent informațiile.

Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ucrainei. Separat, ministerul a anunțat că alte patru drone au fost distruse peste noapte în spațiul aerian al regiunilor rusești Kursk și Belgorod.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.