Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beyoncé a omis să pronunţe numele lui Lizzo în cântecul 'Break My Soul' - VIDEO

news.sky.com
beyonce

În urma dezvăluirilor despre acuzaţiile lui Lizzo, Beyoncé a schimbat versurile uneia dintre melodiile sale în care obişnuieşte să-i pronunţe numele.

Cântăreaţa americană  Beyoncé, care obişnuieşte să pronunţe numele colegei sale Lizzo într-unul dintre cântecele sale, a schimbat versurile atunci când l-a interpretat marţi seară la Foxborough (Massachusetts). Această eliminare din text intervine în contextul în care Lizzo este ţinta unei plângeri din partea a trei foste dansatoare care o acuză de hărţuire, conform news.ro

Beyoncé a apărut în cadrul turneului său Renaissance când a cântat un remix al hitului său „Break My Soul”. Intitulată „The Queens Remix”, această versiune încorporează elemente din piesa „Vogue” a Madonnei, precum şi o parte vorbită în timpul căreia Beyoncé pronunţă numele mai multor artişti.

„Betty Davis / Solange Knowles / Badu, Lizzo, Kelly Rowl'", recită ea de obicei. Dar, după cum arată imaginile postate pe reţelele de socializare, de data aceasta Beyoncé a repetat de patru ori numele lui Erykah Badu, ocolind numele lui Lizzo.

Potrivit CNN, numele rostite de Beyoncé au apărut pe ecranul uriaş din spatele ei. Ca de obicei, a apărut şi numele lui Lizzo.

Lizzo şi-a exprimat adesea admiraţia pentru Beyoncé. Atunci când a câştigat premiul Grammy pentru înregistrarea anului pentru hitul „About Damn Time”, ea i-a adus un omagiu cântăreţei: „Eşti în mod clar artista vieţii noastre!”.

Buzzfeed notează că această repetare a numelui lui Erykah Badu ar putea fi, de asemenea, un răspuns picant la adresa ei. În urmă cu câteva zile, Badu a postat o poveste pe Instagram în care compară o pălărie purtată pe scenă de Beyoncé cu o pălărie pe care o poartă şi ea, lăsând să se înţeleagă că interpreta melodiei „Crazy in Love” ar fi copiat-o.

Cu o zi înainte de acest spectacol, presa americană a dezvăluit că Lizzo a fost ţinta unei plângeri din partea a trei dansatoare care au lucrat la ultimul ei turneu. Acestea au acuzat-o de „hărţuire”, „discriminare” şi „agresiune”, potrivit unor documente judiciare consultate de AFP.

Ele susţin că Lizzo a creat un climat ostil în timpul turneului. Printre faptele menţionate în plângere şi preluate de Variety, ele susţin că au fost obligate să repete timp de douăsprezece ore în continuu. Una dintre ele spune că a fost forţată să atingă o dansatoare goală într-un club de striptease şi că a fost făcută să se simtă vinovată pentru că a luat în greutate. O alta a spus că au fost acuzate pe nedrept că au băut înainte de spectacole. Două dintre ele au fost concediate, iar o a treia şi-a dat demisia la scurt timp după aceea.

Lizzo a spus că „acuzaţiile sunt false”. Potrivit Forbes, ea a apelat la serviciile avocatului Marty Singer, o vedetă a barourilor americane printre ai cărei clienţi se numără Kim Kardashian, John Travolta, Arnold Schwarzenegger şi Bill Cosby.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.