Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântărețul Robbie Williams l-a lăudat pe fostul star de la Oasis într-un interviu acordat publicației The Sun, dar tot s-ar bate cu el

Robbie Williams

Cântărețul Robbie Williams l-a lăudat pe fostul star de la Oasis într-un interviu acordat publicației The Sun dar spune că ”tot ar vrea să se bată cu el”, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru piesele britanicilor în playlistul zilei, anunță MEDIAFAX.

Williams a vorbit despre Liam Gallagher și a afirmat fără ezitare: ”Îl admir. E vocea unei generații, e ultimul dintr-o rasă pe cale de dispariție, starurile pop sunt tot mai plictisitoare în zilele noastre. Dar tot vreau să mă bat cu el. El reprezintă un gen de bătăuș de curtea școlii pentru mine și mie îmi place să îi pun în fund pe bătăuși”.

Citește și: SURPRIZĂ din PSD: Claudiu Manda anunță că social - democrații sunt cea MAI MARE FORȚĂ politică din Dolj

Cei doi s-au certat la începutul lunii, când Gallagher i-a recomandat solistului ”să pună mână să aibă curaj”, după ce i-a sugerat să ”plimbe ursu'”.

Robbie Williams a dezvăluit și că are o relație asemănătoare celei dintre frații Gallagher cu fostul său coleg din trupa Take That, Gary Barlow.

“Aveam o concurență ca între rude. Noi am fost primii Liam și Noel”, a arătat Williams, explcând că ”era obsedat să nu rămână dator celor din jur” în primii ani pe scenă.

Williams și Gallagher au fost prieteni buni în anii ’90, dar au avut mai multe momente complicate. Printre acestea se numără și scena în care Williams l-a provocat pe Gallagher la o bătaie cinstită în timpul premiilor Brit din anul 2000.

În 2013, Gallagher l-a numit pe Williams un “gras bătut în cap”.

Citește și: Dacian Cioloș a vorbit deja cu președintele Klaus Iohannis: mesajul transmis de liderul PLUS

În același timp, Liam Gallagher l-a acuzat pe fratele său, Noel, că a încercat să îi închidă contul de pe rețeaua Twitter.

Piesele interpretate de muzicienii britanici se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: http://www.smartradio.ro/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.