Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti

catalin predoiu

Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul, luni, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Bucureşti. Liderii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu se află la sediul de campanie al partidului din Aleea Modrogan 22, pentru a coordona numărătoarea paralelă a voturilor. De la închiderea urnelor, duminică seară, şi până la ora transmiterii acestei ştiri, nici Blaga şi nici Gorghiu nu au făcut nicio declaraţie, transmite Realitatea Tv.

Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, ca urmare a rezultatului obţinut în cursa pentru Primăria Capitalei, aşa cum a susţinut duminică, după afişarea exit-poll-urilor finale care l-au plasat pe locul trei, la diferenţă mare de candidaţii PSD şi USB.

"Am depus mandatul de Președinte al Filia­lei PNL București. Mulțumesc încă o dată ­tuturor celor care m-au sprijinit cu gând­ul sau cu fapta, tuturor celor care mi-au­ acordat votul. Îi asigur că nu le-aș fi ­risipit speranțele și încrederea", a fost mesajul lui Predoiu pe Facebook.

Ponta, anunț crucial: Începând de ieri nu mai avem guvern

Liberalii au convocat şedinţa Biroului Politic Naţional pentru miercuri, ora 15.00, urmând să fie discutate măsurile care se impun cu privire la rezultatul obţinut în alegerile locale.

Copreşedintele PNL Vasile Baga a declarat, luni, că în şedinţa BPN de miercuri liberalii vor discuta care sunt măsurile care se impun, afirmând că este dezamăgit de rezultatul de la Bucureşti, nu însă şi de cel obţinut de PNL în ţară.

"Domnul Predoiu nu este singurul responsabil, cu atât mai mult cu cât să nu uităm, domnul Predoiu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei destul de târziu, sunt asumate, sunt câteva greşeli de strategie, de tactică, pe care le-am avut, deci nu poate fi domnul Predoiu responsabil pentru rezultatul de la Bucureşti", a declarat prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu, la RFI, afirmând că responabilitatea revine tuturor celor care au luat decizii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.