Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna BATE cu pumnul în masă în SCANDALUL TAROM: E inacceptabil. Dăncilă și PSD trebuie să plece de la conducerea României

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dan Barna

Dan Barna a afirmat, vineri, că e inacceptabil ca un ministru să țină avioanele la sol în ziua moțiunii doar pentru a împiedica parlamentarii să voteze. Liderul USR a addăugat că acest fapt este o dovadă clară că PSD și Viorica Dăncilă trebuie să plece de la conducerea României.

Citește și: Mircea Diaconu aruncă BOMBA: 'Ținta mea este NU să ajung președinte'

„În cele din urmă în ziua respectivă avioanele au zburat, parlamentarii au ajuns la vot. Dar este o dovadă foarte clară că doamna Dăncilă, guvernarea PSD, trebuiau să plece și trebuie să plece de la conducerea României pentru că este inacceptabil ca un ministru să solicite să nu mai zboare avioanele pentru că vrea să țină câțiva parlamentari la ei acasă”, a afirmat Dan Barna, în Parlament.

Declarațiile liderului USR vin în contextul în care fostul director al companiei Tarom, Mădălina Mezei, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că hotărârea de a fi demisă a apărut brusc, la o săptămână după ce i s-a decis prelungirea mandatului. Motivul exprimat de Consiliul de Administraţie ar fi lipsa de rapiditate în desfăşurarea proiectelor.

Premierul Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acțiuni de control la Ministerul Transporturilor și la Compania Națională de Transporturi Aeriene Române Tarom S.A., în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.