Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk ar trebui să vândă 23 de miliarde de dolari din acțiunile Tesla, concluzionează sondajul Twitter

afaceri.news
tesla bitcoin criptomonede

Fan Bitcoin ( BTC ), CEO-ul Tesla și cel mai bogat om din lume, Elon Musk, spune că va vinde 10% din acțiunile Tesla (TSLA) – dacă Twitter îi spune.

Într-un sondaj pe Twitter pe 6 noiembrie, Elon Musk a intrat în dezbaterea privind politica fiscală a Statelor Unite, oferindu-se să o testeze cu o vânzare în valoare de 23 de miliarde de dolari.

Twitter îi spune lui Musk să vândă $TSLA

Secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a făcut furori în acest an, argumentând că guvernul ar trebui să impoziteze câștigurile nerealizate ca parte a unui plan care vizează contribuabilii „excepțional de bogați”.

Susținătorii Bitcoin s-au dovedit imediat împotriva propunerii, deoarece implică calcule care sunt aproape imposibil de aplicat criptomonedei, în afară de preocupările morale.

Musk, al cărui portofoliu include bitcoin, Ether ( ETH ) și Dogecoin ( DOGE ), a evitat criticile directe, promițând în schimb să vândă 10% din acțiunile sale Tesla dacă rezultatele sondajului i-ar spune acest lucru, conform cointelegraph.com

„Voi respecta rezultatele acestui sondaj, indiferent de calea ei”, a scris el.

El a adăugat că nu primește „salariu în numerar sau bonus de nicăieri”, iar vânzarea ar fi astfel singurul său eveniment impozabil.

La momentul scrierii acestui articol duminică, 57% dintre cei 3,2 milioane de respondenți ai sondajului au spus că ar trebui să continue vânzarea - 19,3 milioane de acțiuni TSLA la 1.222 USD fiecare, conform prețului de închidere de vineri - un total de 23.582.600.000 USD.

 

O vânzare în timp util?

După cum a raportat Cointelegraph , câștigurile recente atât în ​​acțiunile Tesla, cât și în deținerile companiei de 1,5 miliarde de dolari BTC au împins valoarea netă a lui Musk la peste un sfert de trilion de dolari.

Related: Câștigurile Elon Musk-numit memecoin 'Dogelon Marte' aproape 4.000% în luna octombrie

În octombrie, el a avertizat asupra inflației, pe care o vede că persistă și dincolo de termenul scurt.

Deciziile economice ale celui mai bogat om din lume au perturbat anterior piețele Bitcoin, în special atunci când Tesla a oprit plățile Bitcoin pentru vehiculele sale din cauza acreditărilor de mediu ale criptomonedei.

După cum a notat Cointelegraph , documentele arată că ușa rămâne deschisă pentru ca decizia să fie inversată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.