Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk: 'Sunt super pro Ucraina, dar escaladarea neîncetată este foarte riscantă pentru întreaga lume'

Bloomberg
Elon Musk

Elon Musk a calificat vineri drept o "escaladare neîncetată" faptul că Washingtonul ar fi dispus să sprijine atacurile ucrainene asupra Crimeei, calificând-o drept "riscantă pentru întreaga lume".

"Sunt super pro Ucraina, dar escaladarea neîncetată este foarte riscantă pentru Ucraina și pentru întreaga lume", a scris Musk pe Twitter. El a postat acest tweet ca răspuns către un alt utilizator, care a postat un link către un articol din The New York Times.

La începutul acestei săptămâni, ziarul a relatat, citându-și sursele, că administrația Biden este înclinată să creadă că armata ucraineană ar trebui să fie capabilă să atace teritoriul Crimeii, dobândind astfel o poziție mai puternică la viitoarele negocieri, "chiar dacă un astfel de pas crește riscul unei escaladări", relatează Tass.com.

Coordonatorul Consiliului de Securitate Națională al SUA pentru comunicare strategică, John Kirby, a declarat vineri că Washingtonul consideră Crimeea o parte a Ucrainei, adăugând că, în opinia Washingtonului, Kievul ar trebui să decidă în mod independent ce regiuni să atace.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.