Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ofițer SRI aruncă 'bomba': Protocolul SRI-Ministerul Dezvoltării NU e semnat de Dragnea

www.profit.ro
SRI

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir anunță, joi seară, că protocolul între SRI și Ministerul Dezvoltării, de pe vremea când era ministru Liviu Dragnea, nu a fost semnat de fapt de acesta, ci de către un secretar de stat.

Vezi AICI protocoalele dintre MDRAP şi SRI! (.pdf)

"Protocolul nu a fost semnat de Dragnea. Stiu. Este la moda sa il injuram pe Liviu Dragnea. Da bine. Dar. Marea “dezvaluire” a protocolului “semnat de Dragnea” facuta de un deputat USR, membru in Comisia SRI, pe pagina personala de Facebook are o mica problema: Protocolul NU e semnat de Dragnea. Minciuna a fost instant propagata prin toate gurile de tun media ale statului paralel. In rest, oricate ceaiuri i s-ar servi de USR lui Dumbrava si lui Coldea, asta nu suplineste lipsa de carte: protocolul e semnat “pentru” de un secretar de stat si NU e semnatura lui Dragnea. In plus, a pune legatura intre un protocol de lucru pe zona de IT in infrastructura critica la Ministerul Dezvoltarii si protocoalele cu judecatorii si procurorii este cea mai mare mizerie manipulatoare a zilei. Penibil. Cei de la USR ar trebui sa inteleaga, vor intelege la vot, ca injuraturile nu vor reusi sa ii uneasca pe oameni, nu vor creste PIB-ul, nu vor aduce investitii directe si nu vor baga niciodata bani in buzunarele romanilor", a scris, pe Facebook, Daniel Dragomir.

Testul de foc al DNA: aflăm dacă instituția poate fi însănătoșită sau trebuie desființată/ANALIZĂ

Fostul ofițer SRI a atașat mesajului și două fotografii, una cu un document cu semnătura actualului lider SD și cealaltă cu semnătura de pe protocol (Vezi AICI protocoalele dintre MDRAP şi SRI! (.pdf)).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.