Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Mutu își recunoaște înfrângerea la Sector 6! Ce apel face către Ciprian Ciucu

Facebook
Gabriel Mutu

Candidatul din partea PSD la un nou mandat la Primăria Sectorului 6, Gabriel Mutu, a făcut apel la continuarea proiectelor de suflet pe care le-a susţinut în ultimii 4 ani.

Emmanuel Macron, ultimatum pentru liderii Libiei: 'Mi-e rușine cu ei. Au decis să își trădeze angajamentele'

"Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune, pentru mesajele şi pentru sfaturile transmise. Apreciez efortul fantastic din ultimii ani, pe care l-a făcut fiecare dintre noi pentru a pune Sectorul 6 pe harta dezvoltării. Împreună am închegat o comunitate şi am pornit pe singurul drum posibil: mai curat, mai verde, mai prosper. Rămân alături de fiecare dintre dumneavoastră şi fac un apel la continuarea proiectelor de suflet, pe care le-am susţinut în aceşti patru ani, fie că ne referim la Bursa Primarului pentru elevi, la construirea de noi şcoli şi grădiniţe, renaşterea simbolului Favorit, modernizarea infrastructurii rutiere şi a tuturor parcurilor, cât şi la măsurile necesare pentru ca fiecare cetăţean să se simtă în siguranţă acasă, în Sectorul 6. Urez succes noului primar şi echipei sale, sănătate şi putere de muncă!", a postat Gabriel Mutu, luni, pe Facebook.

La Sectorul 6, după numărarea a 96,55% dintre voturi, Ciprian Ciucu - candidatul susţinut de PNL - USR PLUS - a obţinut 43,46%, Gabriel Mutu (PSD) - 34,48% şi Ştefan Florescu (PMP) - 7,66%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.