Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Cîrstoiu explică cum a aflat că este bolnav de cancer: Am avut profunde insatisfacții

Captura FB
Cirstoiu 20

Medicul Cătălin Cîrstoiu a vorbit, sâmbătă, la Prima Tv, despre cancer, boală cu care a fost diagnosticat la o vârstă tânără. „Aveam 33 de ani, la vârsta aia oamenii au alte gânduri”, a povestit medicul, susţinând că, deşi acea perioadă a fost pentru el una de „profunde insatisfacţii”, a încercat să folosească acea experienţă pentru a construi ceva în Spitalul Universitar.

„Aveam 33 de ani, la vârsta aia oamenii au alte gânduri. Nu am vorbit despre asta, folosind boala mea pentru a face ceva, din contră. Eu am folosit acel moment, pentru mine personal un moment prost, un moment cate mi-a creat profunde insatisfacţii, l-am folosit pentru a încerca să construiesc ceva şi cât am putut eu la Spitalul Universitar am făcut o secţie de oncologie, un buncăr de radioterapie, am încercat să le dau oamenilor şansa. Mai mult de atât, mi-a fost evident la nivelul anului 2009 că erau lucruri care în România nu se realizau şi asta a încercat: să updatăm totul, astfel încât, în anumite segmente de patologie să nu mai fie această problemă. Asta vreau să fac şi cu oraşul”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei, sâmbătă, la Prima Tv.

Managerul Spitalului Universitar face comparaţia între oraş şi un om bolnav.

„Vedem un oraş sufocat de trafic, la tinereţea mea era o carte, ”Stresul psihic şi bolile interne„. Vă daţi seama că aşa e oraşul, e măcinat de boli, dar asta ne macină şi pe noi”, adaugă medicul.

El susţine că e nevoie de „un plan integrat” în ceea ce priveşte Capitala, iar pentru fiecare domeniu trebuie solicitată opinia experţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.