Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meritele românilor recunoscute de către Primăria din Brent

My Romania Community
Comunitatea romaneasca din Marea Britanie, prima dupa ultimele date oferite de catre autoritatile de la Londra, are cu ce se mandri. Din nou o asociatie romaneasca este recunoscuta si apreciata de catre o primarie din Marea Britanie. Marți, 17 august 2021, la Primăria Brent, a avut loc festivitatea de premiere pentru recunoașterea și celebrarea realizărilor remarcabile ale tinerilor și al efortului depus de aceștia în sprijinul și dezvoltarea comunității.
Cu aceasta ocazie, My Romania Community la "Pride of Brent Youth Awards 2021", a primit premiul  "Community Spirit Awards" pentru rezultatele obtinute de catre asociatie impreuna cu directorul acesteia, tanara Denisa Elya Valentina Stîncanu. Premiul este acordat in fiecare an de catre primaria din Brent si este acordat celor mai active asociatii in mod special celor active conduse de catre tineri.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.