Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olanda poate să câştige CM 2022, crede selecţionerul Van Gaal

www.agerpres.ro
Louis Van Gaal Uli Hoeness

Naţionala de fotbal a Olandei poate să câştige Cupa Mondială 2022, a declarat, pentru ziarul Algemeen Dagblad, selecţionerul Louis van Gaal.

Van Gaal a dus echipa Oranje pe locul 3 la ediţia din 2014 a competiţiei, iar înaintea acelui turneu a afirmat: "Dacă voi fi urmat, avem o şansă."

Întrebat dacă este la fel de optimist în legătură cu Mondialul din Qatar, el a răspuns: "Da, aşa cred. Este văzut ca o aroganţă să spui asta, dar munca de antrenor înseamnă două lucruri esenţiale: calităţi de lider şi o înţelegere a jocului şi a caracteristicilor jucătorului. Mi-e greu să spun că nu am aşa ceva, le am pe amândouă."

"Şi uitaţi-vă la CV-ul meu. Am câştigat trofee la toate echipele de club unde am fost. De ce n-ar fi posibil asta cu naţionala Olandei? Desigur, cred în asta", a adăugat tehnicianul.

În opinia sa, actuala echipă a Olandei este mai puternică decât cea din 2014, "în apărare şi la mijloc", dar "nu şi în atac: Robin van Persie şi Arjen Robben au fost de o calitate excepţională".

"Cred că în 2022 vom fi mai puternici cu altă aşezare tactică, eu îi spun 1-3-4-3 sau 1-3-4-1-2, faţă de 1-4-3-3 de acum, cu care putem surprinde", a spus Van Gaal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.