Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oltenii se răzbună pe artistul care i-a făcut 'ciurucuri': Încă un municipiu i-a retras titlul de cetățean de onoare lui Ștefan Popa Popa's

Popas

Sala care purta numele Ștefan Popa Popa's din Palatul Culturii din Drobeta Turnu Severin a fost redenumită, iar caricaturistului i-a fost restras și titlul de cetățean de onoare al orașului. Decizia a fost luată, marți, în cadrul unei ședințe a Consiliului local, potrivit Mediafax.

Consilierii locali din Drobeta Turnu Severin au adoptat marți proiectul de hotărâre care prevede retragerea titlului de cetățean de onoare acordat în 2009 caricaturistului Ștefan Popa Popa's, au precizat, reprezentanții Primăriei.

Potrivit deciziei, pe lângă retragerea titlului de cetățean de onoare, și numele sălii Ștefan Popa Popa's din Palatul Culturii a fost schimbat, astfel că aceasta se numește de acum Sala Gheorghe Anghel.

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

Potrivit proiectului, decizia a fost luată „având ca fundament declarațiile domnului Ștefan Popa Popa's la adresa oltenilor care trăiesc, muncesc sau se află la facultate la Timișoara, olteni pe care i-a numit ciurucuri, coroborat cu faptul că ulterior nu a formulat scuze publice sau revenire la declarații”.

Și consilierii locali din Craiova au votat, săptămâna trecută, pentru retragerea titlului de cetăţean de onoare caricaturistului Ştefan Popa Popa’s.

Recent, Ștefan Popa Popa’s spunea că afirmaţia i-a fost scoasă din context şi că s-a referit doar la oltenii pe care i-a întâlnit în centrul Timişoarei, acolo unde a stat o săptămână şi a făcut gratuit caricaturi.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

„Afirmaţia mea că oltenii sunt ciurucuri a fost scoasă din context. Eu am povestit (la un post tv local - n.r.) că am stat o săptămână în Timişoara, acolo unde am făcut gratuit caricaturi. Am spus că au venit să le fac caricaturi olteni care nu au spus bună ziua şi nu au cerut voie să se aşeze pe scaun, iar, la final, după ce au văzut caricatura nici măcar nu au spus mulţumesc. Îi auzeam în schimb cum stăteau la rând şi vorbeau cu fusei, mă dusei. Am vorbit despre acele persoane care nu au cei şapte ani de acasă", a declarat, caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Artistul plastic preciza că nu a intenţionat să jignească oltenii în general şi spunea că îi apreciază, dezvăluind că şi mama sa e olteancă şi că are şi prieteni olteni care stau în Banat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.