Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Prăpăd în Turcia: șapte morți după o explozie într-un restaurant

breaking news ultima ora

O explozie la un restaurant din vestul Turciei a ucis șapte persoane pe 30 decembrie! Ministrul justiției, Bekir Bozdağ, a transmis pe Twitter că o persoană care "se presupune că a provocat explozia" a fost reținută și că trei procurori investighează, relatează presa turcă.

Guvernatorul provinciei Aydın a declarat pentru postul de televiziune turc CNN Türk că alte cinci persoane au fost rănite, iar una dintre ele se află în stare critică.

Ministrul justiției, Bekir Bozdağ, a transmis pe Twitter că o persoană care "se presupune că a provocat explozia" a fost reținută și că trei procurori investighează.

Guvernatorul Hüseyin Aksoy a declarat că mărturiile inițiale ale unui angajat al restaurantului au sugerat că a existat o scurgere la o butelie de gaz de gătit, ceea ce a dus la o explozie în jurul orei 15:35 (1235 GMT; 7:35 EST).

De asemenea, presa a relatat că a existat un incendiu în urma exploziei în magazinul turcesc de kebab din districtul Nazilli din Aydın. Imaginile au arătat mașini de pompieri și ambulanțe la fața locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.