Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Guatemalei: Joe Biden 'hrănește diavolul' prin acordul petrolier cu Venezuela

Radu Pop
Captura Youtube
joe biden

Președintele Guatemalei îl acuză pe președintele SUA, Joe Biden, că "hrănește diavolul" prin acordul petrolier cu autoritățile regimului venezuelean. Președintele Guatemalei, conservatorul Alejandro Giammattei, care a stat de vorbă cu jurnalistul Ashley Oliver de la Breitbart News, a denunțat ceea ce a numit "un acord politic condamnabil" între Biden și Maduro.

Giammattei, care înainte de a deveni președinte a condus sistemul penitenciar din Guatemala și a cunoscut îndeaproape funcționarea traficului de droguri din America Centrală, a afirmat că Guvernul său acționează pentru a intercepta transporturile de droguri care pleacă din Venezuela spre SUA.

"Vreți să știți cât de mult am confiscat în droguri numai în acest an, din ianuarie până acum?", l-a întrebat el. "Plante de marijuana, am depășit 9 milioane. Kilograme de cocaină, mai mult de 1.213 kilograme de cocaină. De când am preluat mandatul, am extrădat 82 de persoane în SUA pentru trafic de droguri și alte 21 de persoane pentru alte infracțiuni conexe. Statistici fără precedent", a declarat el."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.