Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între Binance și Comisia pentru Valori Mobiliare din SUA! Compania lui C. Zhao și-a notificat clienții că suspendă depozitele în dolari americani

startupdaily.net
binance

Binance.US a anunțat suspendarea depozitelor în dolari americani și și-a notificat clienții cu privire la imposibilitatea de a mai retragere monede fiat (USD). Compania a spus că mișcările fac parte din eforturile de a proteja clienții și platforma pe fondul „tacticilor extrem de agresive și intimidante” ale SEC.

Astăzi, pe 9 iunie, Binance.US a anunțat că a fost forțat să ia măsuri pe fondul „tacticilor extrem de agresive și intimidante” din partea Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse din Statele Unite,  SEC, conform cointelegraph.com.

Compania lui Changpeng Zhao a menționat că, într-un efort de a-și proteja clienții și platforma, suspendă depozitele în USD. În plus, Binance.US „informează clienții că partenerii noștri bancari se pregătesc să întrerupă canalele de retragere fiat (USD) încă din 13 iunie 2023”.

 


Compania a adăugat că intenționează să treacă la un schimb doar cripto, dar menține un raport de 1:1 pentru activele clienților.

Notificarea a avertizat, de asemenea, că orice timp nefuncțional în procesarea retragerilor în viitor „poate fi rezultatul unor volume crescute și al închiderii băncilor în weekend”.

Citește și 'S-a intentat un proces împotriva dumneavoastră' CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a primit citație de la Curtea districtuală din SUA, tocmai în Malta

Tranzacționarea, miza, depunerile și retragerile în cripto rămân pe deplin operaționale, a confirmat Binance.

Ca urmare a „campaniei ideologice” a SEC împotriva industriei americane a activelor digitale, Binance.US și partenerii săi bancari s-au confruntat cu provocări tot mai mari, a spus acesta. Acei parteneri bancari și-au semnalat intenția de a întrerupe rampele de acces la bursă.

Citește și Binance încearcă să potolească posibilele tulburări din partea utilizatorilor! Fondurile 'rămân în siguranță' pe fondul încercării SEC de a îngheța activele

SEC a emis un ordin de urgență pe 6 iunie pentru a îngheța activele Binance.US. A doua zi, firma a asigurat clienții că activele au rămas în siguranță, adăugând că platforma continuă să fie pe deplin operațională, depunerile și retragerile funcționând normal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.