Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL cu Maria Grapini, la vot: S-a certat cu câteva femei - VIDEO

maria_grapini1

A fost scandal, la Timișoara, cu Maria Grapini, în secția de votare! Maria Grapini a venit alături  de soțul său, iar după ce a votat, două femei au apostrofat-o pe motiv că a sărit rândul.

„Stimată doamnă, suntem și noi aici”, i-a spus o femeie, care aștepta în dreptul ușii.

„Stimată doamnă, secția de votare…, aici se votează, era un singur domn și nu era nimeni în ușă. Îmi cer scuze”, a răspuns Maria Grapini.

Citește și: Dezvăluire-bombă: USR-PLUS a depășit PNL și PSD

Eurodeputata Maria Grapini, candidată pe lista PSD, a declarat, pentru AGERPRES, că a votat pentru Parlamentul Europei, dar nu şi întrebările referendumului.

"Am votat cu speranţa ca România să fie reprezentată în Parlamentul European de oameni care să ceară ca România să fie un stat membru egal cu celelalte, am votat pentru o mai bună reprezentare din punct de vedere al susţinerii României. Sper să fie o unitate a românilor, cei 32 de europarlamentari să fim uniţi pe proiectele importante pentru România şi pentru români. Sigur, România înseamnă şi românii din celelalte ţări în care trăiesc, România nu este completă fără ei, mă bucur că am văzut o prezenţă mare la vot şi sper să avem o reprezentare pe măsură în Parlamentul European", a afirmat Maria Grapini, la ieşirea de la urne.

Citește și: Cine a blocat tentativa de fraudă – Rareș Bogdan intervine în scandalul izbucnit după ce mama primarului Constanței a fost prinsă cu 5 buletine de vot

Eurodeputata a adăugat că pentru referendum nu a votat.

"Nu am votat referendumul, pe de-o parte, pentru că întrebările sunt neclare şi mi se îngrădeşte dreptul de a răspunde la întrebările cumulate într-o singură întrebare. Pe de altă parte, în timpul campaniei s-a spus că în aceste întrebări sunt puse şi lucruri care sunt acum în Constituţie. Referendumul este consultativ, dar îmi doresc să avem o modificare a Constituţiei pentru că sunt multe lucruri de definit foarte clar tocmai pentru a nu mai fi confuzii între atribuţiile instituţiilor democratice din România", a explicat Maria Grapini.

Citește și: Surpriză! De ce a mers Carmen Iohannis singură la vot .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.