Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul secret ucrainean dă vina pe Vladimir Putin pentru atacul terorist: 'Asistăm la o provocare deliberată a serviciilor speciale ale lui Putin'

X (fosta Twitter)
incendiu moscova

Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei spune că atacul terorist din regiunea Moscovei este o „provocare deliberată a regimului Putin”, despre care comunitatea internațională a avertizat.

Andrii Yusov, reprezentant al Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, într-un comentariu pentru Ukrainska Pravda:

"Aceasta este o provocare deliberată a serviciilor speciale ale lui Putin, despre care comunitatea internațională a avertizat. Tiranul Kremlinului și-a început cariera cu acest lucru și vrea să o încheie cu aceleași crime împotriva propriilor cetățeni", a spus oficialul.

Pe de altă parte, reprezentanții Corpului Voluntarilor din Rusia (RDK) neagă că luptătorii unității au fost implicați în atac. "Desigur, cu siguranță nu suntem noi", a declarat un reprezentant al RDK pentru Novaya Gazeta Europe.

Vezi și: VIDEO – Filmul atacului terorist din Rusia: ce spun oamenii din sală? 'Au tras din toate părțile'

Vezi și: O a doua explozie s-a auzit la sala de concerte Crocus City Hall din Moscova (presă) - Toate evenimentele din weekend au fost anulate / Foto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.