Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Asediu la Mariupol - Viceprimarul orașului susține că rușii au bombardat un teatru în care se adăposteau peste 1000 de civili

Wikipedia
Mariupol

Viceprimarului orașul-port asediat Mariupol a declarat pentru BBC că forțele ruse au bombardat un teatru unde se adăposteau sute de civili.

Serhiy Orlov a spus că în clădire se aflau între 1.000 și 1.200 de oameni. Numărul victimelor este încă necunoscut, a spus el. BBC nu a putut verifica independent informațiile.

Mariupol a fost încercuit de forțele ruse, iar aproximativ 300.000 sunt fără apă curentă, electricitate sau gaz. Alimentele și proviziile medicale se epuizează, iar Rusia nu a permis livrarea de ajutor umanitar.

Orașul a fost bombardat constant de Rusia de la începutul războiului, iar cartiere întregi au fost transformate în pustiu. Săptămâna trecută, un atac asupra unui spital a făcut cinci morți.

Orlov a mai spus că Rusia a atacat un convoi de civili care plecase de la Mariupol în drum spre orașul Zaporizhzhia, rănind cinci civili, inclusiv un copil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.