Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dacian Cioloş și Dan Barna dau SEMNALUL: Ce le cer simpatizanților Alianței ca să facă la prezidențiale

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Barna Dacian Cioloș Barna Cioloș

Alianţa USR PLUS îl susţine "clar" şi "fără echivoc" pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, a afirmat, vineri, preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, susţinând că este important ca oamenii să iasă la vot.

"Vreau să întăresc şi eu mesajul: important este ca duminică să ieşim la vot. Alianţa îl susţine clar şi fără echivoc pe Klaus Iohannis. Este important să ieşim la vot. Amintesc de anul 2016, când multă lume s-a simţit liniştită, lucrurile păreau că merg în direcţia bună şi am avut surpriza în 2016 şi în 2017 am început să ieşim din nou în stradă şi să stăm în frig. Haideţi să nu considerăm că lucrurile sunt deja decise, că ele nu sunt încă decise, ele pot fi decise doar dacă ieşim la vot", a afirmat Cioloş, după şedinţa Comitetului de coordonare a Alianţei USR PLUS.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

Liderul USR, Dan Barna, le-a recomandat celor care l-au susţinut în primul tur de scrutin să iasă la urne şi să-l voteze pe Klaus Iohannis.

"Recomandarea fermă a alianţei către întregul electorat este de a ieşi la vot. (...) Decizia noastră şi recomandarea este de a susţine preşedintele actual, preşedintele Iohannis, şi nu e niciun dubiu aici. Este important să mergem mai departe spre România europeană şi, de aceea, susţinerea pentru preşedintele Iohannis este o susţinere fără niciun fel de echivoc", a spus Barna.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.