Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un bucureștean care iubește muzica rock are o colecție care cuprinde peste 3.000 de discuri: Le ține în două camere ale locuinței sale

publi24.ro
disc vinil

Un bucureștean care iubește muzica rock are o colecție care cuprinde peste 3.000 de discuri. Le ține în două camere ale locuinței sale, în care mai are și instrumente muzicale strânse în ultimii 40 de ani.

Alexandru Albiter este pasionat de muzica rock. El și-a amenajat un loc special la mansarda casei, unde are două camere pline cu discuri şi instrumente muzicale din ultimii 40 de ani.

Citește și: Marcel Ciolacu continuă atacul la adresa Guvernului: Și-au bătut joc cu cinism de oameni

„CD-uri am în jur de vreo 3.000, vinyl-urile, LP-urile cred că 3-4 sute , nu le-am numărat niciodată, câteva single-uri şi pick-up-urile au venit aşa pe rând. Akai-ul ăsta îl folosesc, este foarte comod, am căşti cu bluetooth, pun vinyl-ul şi pot să mă duc în dormitor sau să umblu prin casă. Ăsta este discul cu Ob-La-Di Ob-La-Da apărut atunci, Paperback Writer, Nowhere Man, aici este Twist and Shout. Din muzică am câştigat tot ce e aici, muzica este meseria mea în momentul ăsta”, spune Alexandru Albiter.

El participă la târguri de profil, de unde își cumpără discurile. La aceste târguri, preţul unui vinyl începe de la 10 lei şi poate ajunge până la 300 de lei.

Citește și: Traian Băsescu, despre relaxarea restricțiilor: Nu aş fi renunţat la starea de urgenţă până la 15 iulie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.