Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica DETONEAZĂ un SECRET al serviciilor: Cazul care a făcut SCANDAL în mandatul lui Băsescu

udrea bica paris

Adjunctul SRI, Florian Coldea, a fost trecut pe 'linie moartă' din cauza dezvăluirilor mogulului fugar, Sebastian Ghiţă. Milionarul l-a acuzat pe Coldea de faptul că şi-au făcut concediile împreună în destinaţii exotice. Din cauza acestui scandal, Coldea a fost suspendat.

Citeşte şi: Ciutacu DEZVĂLUIE cum era filat de SRI, alături de două femei: 'Marincea de la SRI mă urmărea'

Acum, Alina Bica vine cu o nouă serie de dezvăluiri şi acuzaţii la adresa lui Florian Coldea. Aceasta spune că adjunctul SRI ar fi în spatele filajului acesteia şi al Elenei Udrea, de la Paris. "Florian Coldea a fost în spatele filajului de la Paris. Cred că dumnealor au fost beneficiarii produsului de filaj. DNA avea mandat de interceptare din februarie 2015. În februarie 2015 eram pe mandat de interceptare luat de Kovesi. Ei ştiau ca merg la Paris. Florian Coldea trebuie să plece cum am făcut şi eu. Îl aştept în acelaşi loc unde am fost şi eu pe Florian Coldea", a a declarat Alina Bica în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Afirmaţii INCENDIARE ale lui Michelle Obama:'Mulţumesc, Barack, pentru că nu eşti un ratat' / VIDEO

Alina Bica aşteaptă de la Coldea dovada că şi-a plătit vacanţele exotice. "Cu certitudine a fost văzut pe aeroport domnul Coldea atunci când a plecat cu domnul Ghiţă. Coldea poate proba că a plătit el doar dacă apare prin transfer bancar numele său, sau voucher şi extras de cont sau chitanţa dacă s-a făcut plată în numerar. Dacă a fost o plată în cash, trebuia să fie sesizat Oficiul de Spălare a Banilor. Pe toate trebuie să apară numele dânsului. Eu am chitanţe că am fost pe banii mei la Paris. Am toate facturile. Eu vreau o justitie egala pentru toata lumea. Daca eu am stat nevinovata in puscarie 50 de zile si am facut pneumonie, vreau sa se aplice aceeasi metoda tuturor.", a mai spus Bica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.