Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC la Wimbledon, Simona Halep a fost UMILITĂ: Fanii şi Konta au încălcat regulamentul, arbitrul a 'DORMIT': 'Englezi IDIOŢI' / VIDEO

www.haisimona.ro
Simona Halep

Circ total la Wimbledon în sfertul dintre Simona Halep şi Johanna Konta. Reprezentanta gazdelor a adus aminte de rusoaica prinsă dopată, Maria Şarapova. Konta a tras de timp în mod repetat în timpul meciului, între puncte, dar arbitrul Kader Nouni, un apropiat al Şarapovei, nu a intervenit deloc, ba mai mult a permis acest joc nesportiv.

Citeşte şi: Ilie Năstase o critică la scenă deschisă pe Simona Halep: Ce îi reproșează româncei

Statisticile oficiale furnizate de organizatori in timpul meciului au aratat ca Johanna Konta a incalcat in mod repetat timpul regulamentar dintre puncte, cand servea, conform ziare.com. Konta petrecea in medie 27 de secunde intre puncte, cu sapte peste perioada permisa de regulament. Ca o comparatie, Simona petrecea in medie 17 secunde si respecta prevederile. Nouni nu a părut însă prea prieten cu regulamentul şi i-a permis britanicei să facă ce vrea. Acelaşi Nouni e cel care a permis tragerile de timp ale Şarapovei de-a lungul timpului, dar şi din finala de tristă amintire de la Roland Garros 2015, când rusoaica făcea ce voia pe teren. Mai mult, romanca a fost nevoita sa ceara challenge la mai multe mingi vazute de arbitri impotriva ei si aproape de fiecare data a avut castig de cauza.

Citeşte şi: Mesaj TRANŞANT de la Cotroceni către Guvern pe bugetul Armatei - VIDEO

Şi asta nu e tot. Ultimul punct al meciului a pus capac fanilor Simonei. Halep a trimis in fileu dupa ce a fost vizibil deranjata de zgomotele scoase de fanii britanici. Cand se pregatea sa returneze, linistea de pe terenul central a fost perturbata de un zgomot puternic. Nouni 'a dormit' din nou şi meciul s-a terminat deşi punctul trebuia să se repete. "A urlat o femeie, nici nu stiam ce se intampla. Nu mi-am dat seama ce s-a intamplat exact. A fost o reactie... Poate ca nu a fost tocmai ok pentru adversara", a spus Konta dupa meci despre acest incident. Konta e aceeaşi jucătoare care l-a acuzat de comportament nesportiv pe marele Ilie Năstase după meciul de FED Cup dintre România şi Marea Britanie de la Mamaia.

Citeşte şi: Fost director în Ministerul Justiţiei, atac FURIBUND la adresa lui Dragnea: 'V-aţi măsurat nivelul de CURAJ?'

Ilie Năstase s-a enervat după acest meci şi a avut o ieşire dură. "Nu ma intereseaza sa ajunga numarul 1 mondial ci sa castige un turneu de Grand Slam. Trebuie rabdare si o sa vina si acesta. Am vazut meciul cu domnul Copos, ne-am enervat. Cand pierzi, trebuie sa mergi inainte. Asa e la sportivi. Imi pare si mai rau ca a pierdut cu Konta ca ma razbuna, eram mai linistit ca din cauza ei m-au suspendat englezii astia idioti" a spus Ilie Nastase in direct la Sport.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.