Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMURĂTOR Cum a murit, de fapt, Stela Popescu: Detaliile care ȘOCHEAZĂ România

presidency.ro
stela popescu

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre moartea doamnei teatrului de revistă românesc. Cum a murit Stela Popescu? Aceasta a fost găsită fără suflare, joi, în locuința sa din centrul Capitalei.

Citeşte şi: Explicațiile lui Mihai Tudose pentru EXPLOZIA cursului valutar: Crede că e o CONSPIRAȚIE și o RĂZBUNARE a BNR și a băncilor

Din informațiile de până acum, confirmate și de regizorul Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, actrița a căzut în holul casei sale și s-a lovit la cap, chiar în momentul în care se pregătea să plece de acasă. Actrița avea banii și cheile pregătite pe masă, pentru a le lua în drumul spre ieșire, conform observator.tv.

Actrița a fost găsită întinsă pe jos, într-o baltă de sânge, lovită la cap. Decesul a avut loc miercuri după-amiaza, dar trupul a fost găsit abia joi. Autopsia trupului neînsuflețit al actriței va stabili cu exactitate momentul în care s-a petrecut tragedia, însă medicii de la SMURD au confirmat că decesul survenise cu multe ore înainte de a fi găsită de fiica ei, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.