Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali face un mini-oraș în cantonamentul FCSB: Patronul roș-albaștrilor construiește 'biserică, fermă şi o făbricuță de mezeluri'

Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că va construi în cantonamentul din Berceni al echipei o biserică şi o "făbricuţă" de mezeluri. Jucătorii şi copiii de la centrul de juniori vor mânca numai produse bio de la o viitoare fermă din cadrul bazei de pregătire, a adăugat el.

"Am acontat anumite, cum să le spun eu, proceduri. Proceduri pe care le fac echipele mari. Mă refer la proceduri medicale, de antrenament, de creştere a potenţei fizice, de alergare. Aparatură care mă costă aproape un milion. Şcoala o fac acolo. Îi ţin ca la armată. Fac şi biserică acolo. Le fac şi biserică, fac şi o fermă, mănâncă numai bio, ouă, lapte, carne bio. Nu pleacă acasă, le dau mezeluri. Fac şi o făbricuţă de mezeluri şi mănâncă mezeluri bio, carne bio, ouă bio, brânză bio. Au toate aparatele medicale, biserică, şcoală, acolo, totul, totul. Altfel nu se poate. Ca să te poţi bate cu ei (n.r. - marile cluburi europene) trebuie să faci cel puţin din punct de vedere medical, al antrenamentelor şi al sănătăţii ce fac ei. Măcar atât", a declarat Becali, la Digi Sport, potrivit News.ro.

Citește și: Dezvăluiri despre marea înțelegere: Cum îi umple Gigi Becali buzunarele lui Gică Hagi

Baza de pregătire a echipei FCSB din cartierul Berceni al Capitalei a fost inaugurată în prima parte a acestui an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.