Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE cu un șef din Poliție în timp ce întreține relații sexuale cu o fostă polițistă, îmbrăcat în uniformă / VIDEO

Imagini șocante cu un șef din Poliția Română! Acesta s-a filmat în timp ce întreținea relații sexuale, îmbrpcat în uniformă, cu o femeie, și ea fostă polițistă și care, se pare, că ar fi amanta sa. Este vorba despre șeful Postului de Poliţie Rurală din comuna Crişcior, judeţul Hunedoara, Adrian Ancheş. Acesta a demisionat joi din funcţie după ce pe internet au fost difuzate imagini cu tentă sexuală în care acesta apare în uniforma de serviciu, alături de o femeie dezbrăcată.

"În urma înregistrării video care a apărut în spaţiul public în data de 24.08.2017, referitoare la angajatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, şeful Secţiei 4 de Poliţie Rurală Crişcior, aducem la cunoştinţa publicului că poliţistul, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcţia de şef de secţie, solicitarea sa fiind aprobată", se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis joi AGERPRES.

Citește și: Șocant! Un deputat PNL va intra în greva foamei. Care este cauza ce l-a adus în această stare

În ceea ce priveşte conţinutul, modul şi împrejurările în care au fost efectuate înregistrările în care apare poliţistul, acestea fac obiectul verificărilor dispuse de conducerea IPJ Hunedoara şi efectuate de Biroul Control Intern şi de Structura de Securitate din cadrul acestei instituţii, precizează comunicatul.

Poliţistul a mai fost cercetat disciplinar de către superiorii săi în luna martie, după ce mai multe imagini cu acesta au fost publicate pe o reţea de socializare, bărbatul fiind fotografiat dezbrăcat, cel mai probabil la în timpul unei ieşiri la iarbă verde.

Citește și: Transformare uluitoare! Cum a ajuns să arate și cum își câștigă banii fosta soție a lui Alex Velea

Poliţistul demisionar va fi numit într-o funcţie corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale, susţine IPJ Hunedoara.

IMAGINILE POT FI VIZIONATE AICI/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.