Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informația care CUTREMURĂ PSD: Shhaideh a răsturnat cornul bunăstării peste 'trădători'

Interesante jocuri se fac în aceste zile în PSD. La Guvern a fost agitație mare în aceste zile, pentru că ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a deschis punga larg de tot și a început să aloce banii din PNDL 2, adică fondurile către autoritățile locale.

Citește și: Jocul nervilor și amenințărilor în coaliție. Cum își joacă PSD și ALDE viitorul

Citește și: Procurorul dat afară de Kovesi rupe tăcerea: 'O să se vadă în curând'/ INTERVIU

Surpriza mare în PSD este județul Caraș-Severin. În ciuda faptului că parlamentarii din acest județ au trădat cu toții la votul pe moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu, alocările prin PNDL au fost foarte consistente. Caraș-Severin se regăsește pe locul II în topul național. Rămâne de văzut dacă aceasta este o strategie de fidelizare a parlamentarilor de Caraș și mai ales dacă nu cumva alocarea va supăra foarte tare județele PSD cu un scor foarte bun în alegeri și care au fost fideli lui Liviu Dragnea.

Judeţului Timiş i s-a alocat pentru proiectele de investiţii din perioada 2017-2020 suma de 751 milioane de lei, doar a 19-a ca mărime pe ţară, pe când Caraş-Severinului, 883 milioane de lei, a 2-a la nivel naţional.

Prin PNDL II, județele Suceava, Caraș-Severin, Vaslui și Teleorman vor beneficia de cele mai mari sume, respectiv 928,5 milioane de lei, 883,2 milioane de lei, 882,2 milioane de lei și 875,8 milioane de lei. La polul opus se află Harghita (516,3 milioane de lei), Covasna (392,2 milioane de lei), Ilfov (374,6 milioane de lei) și București (166,2 milioane de lei).

Interesant este că din acest top 4 lipsesc trei județe cheie pentru PSD, păstorite de locotenenții lui Liviu Dragnea. Este vorba despre județene Olt (Paul Stănescu), Giurgiu (Niculae Bădălău) și Dolj (Olguța Vasilescu). Cei trei sunt oameni fideli și apropiați lui Dragnea, dar și județe care au adus scoruri uriașe pentru PSD la ultimele alegeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.