Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Alexandru Paziuc a strâns semnăturile pentru a candida independent la Camera Deputaţilor

camera deputatilor

Medicul psihiatru Alexandru Paziuc, preşedintele Asociaţiei Naţionale de Psihiatrie Socială, a declarat presei, marţi, că a strâns peste 6.500 de semnături necesare şi suficiente depunerii candidaturii ca independent pentru Camera Deputaţilor, în judeţul Suceava. Paziuc şi-a motivat decizia de a părăsi PNL şi se a se implica independent în cursa pentru Camera Deputaţilor prin faptul că s-a săturat de ''circul politic'' şi ''spectacolul hidos'' care se repetă în ultimii 20 de ani, ''cu aceeaşi regie şi aceeaşi actori, cu aceeaşi spectatori, aparent neputincioşi''.

El va candida cu sloganul ''E ceasul soluţiilor''. ''Este un adevărat coşmar politic întreţinut de promisiuni şi minciuni, de discursuri demagogice şi ipocrite, de corupţie, de şantaj, de parlamentari penali, dar imuni, de legi interpretabile, bune pentru unii şi rele pentru ceilalţi, de politizarea excesivă a instituţiilor statului, de promovarea incompetenţei şi nonvalorii'', a spus Paziuc. În opinia lui, actualele propuneri de candidaţi făcute de partide aduc ''aceleaşi grupuri de oameni mânaţi de aceleaşi interese meschine, ce blochează reformarea clasei politice, accesul corect şi pe criterii de performanţă şi profesionalism în Parlamentul României''. ''Trăim într-o societate marcată de o profundă disoluţie a valorilor, iar o societate care nu permite afirmarea, dezvoltarea persoanei, este o societate slabă, cu indivizi săraci, neputincioşi, manipulabili'', a arătat Paziuc.

Potrivit lui Paziuc, el a fost propus de organizaţia PNL Câmpulung Moldovenesc pentru un loc eligibil la Camera Deputaţilor din partea organizaţiei judeţene, dar decizia organizaţiei municipale nu a fost acceptată, listele stabilite la judeţ fiind făcute după ''criterii care nu au legătură cu democraţia internă de partid'', conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.