Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pleacă Blaga. Revine Emil Boc? Negocieri intense pentru un succesor în Modrogan/ SURSE

sah

Negocierile continuă între liderii fostului PDL pentru ocuparea funcției de c0-președinte. Variantele nu sunt multe și se așteaptă o rezolvare cât mai rapidă pentru a nu mai trena o problemă care îi poate costa scump din punct de vedere electoral pe cei din noul PNL.

Vezi și: ALERTĂ - Dacian Cioloș îi răspunde lui Klaus Iohannis

Vezi și: CTP, despre Cioloş în PNL: 'Promit că mă las de gazetărie politică'

Vasile Blaga este tot mai izolat! Liderii pe care și i-ar fi dorit ca urmași l-au cam refuzat unul după altul din motive care mai de care mai diverse. De la a nu se deranja prea mult... până la frica că ar putea deveni ținte pentru procurorii DNA.

Unul după altul Gheorghe Flutur, Cătălin Predoiu, Emil Boc au refuzat să fie partenerii Alinei Gorghiu. Funcția e însă dorită de Adriana Săftoiu și Gheorghe Falcă. Primar ar putea fi la o adică și pe placul lui Blaga, dar a II-a variantă nu prea.

În aceste condiții ”buldogul” încearcă o variantă Emil Boc prin intermediar. Ar putea fi europarlamentarul Daniel Buda sau Alin Tișe, președintele CJ Cluj. Și aici intervin câteva nuanțe - Alin Tișe ar cam fi pe placul lui Emil Boc, în timp ce Daniel Buda nu prea. Așadar... variante cam puține pentru Vasile Blaga.

În acest timp vechii liberali așteaptă la cotitură. Ei și-ar dori un șef unic în persoana Alinei Gorghiu, consolidându-și în acest fel puterea, lucru de neacceptat pentru vechii pdl-iști.

Deocamdată Vasile Blaga se află în sediul central al PNL din Aleea Modrogan Nr.1 și înroșește telefoanele pentru o combinație cât mai bună pentru a-i asigura perpetuarea într-un fel sau altul la vârful PNL.

Citește și: SURSE - Când se va înscrie Dacian Cioloș în PNL

Citește și: Cioloș: Îmi doresc ca un guvern liberal să continue ce am început

Citește și: Iohannis a ales să fie jucător. Întâlnire de Gradul 0 la Cotroceni/ SURSE

Ședința decisivă ar trebui să aibă loc mâine când să se decidă calea de urmat. Renunță vechii pdl-iști la funcție pe altarul unificării formale depline sau își vor pune un om lângă Gorghiu? Cine va fi el și la ce comenzi va răspunde se va află în curând.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.