Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacțiile mediului online la ”taxa pe nimic” a lui Gabriel Biriș

biris

birisMediul online a ambalat motoarele împotriva începerii „vânătorii de fantome” anunțată de Gabriel Biriș. Analist financiar, fost membru de partid și candidat la parlamentare din partea partidului Forța Civică, Biriș este astăzi secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice. 

gabriel birisAmintesc în continuare un scurt pasaj definitoriu pentru întreg interviul din Republica, acordat de secretarul de stat. Acesta conține o serie de întrebări retorice care scot la lumină diferențele dintre lumea creionată pe hârtie de un analist financiar și cea simțită pe propria piele de omul din stradă.

ana maria itoafa 2După cum spuneam la începutul acestui articol, reacțiile din online nu s-au lăsat așteptate. Bloggerița Ana Maria Itoafă aduce aminte pe contul personal de Facebook de obligativitatea contribuției pentru sănătate din fiecare venit în parte, lucru ce poate duce la cazul în care o persoană să plătească și de 5 ori pe lună o contribuție de care nu se folosește niciodată.

costi rogozanuCosti Rogozanu îi face o radiografie lui Gabriel Biriș pe voxpublica.realitatea acuzându-l pe acesta de faptul că trăiește într-o lume paralelă, aceea în care oameni săraci nu există, ci numai oameni bogați cărora le place să beneficieze de servicii gratuite.

mirel axinte

Mirel Axinte atrage atenția asupra faptului că oamenii nu se simt motivați să plătească mai mult la sănătate, deoarece calitatea serviciilor medicale oferite nu crește direct proporțional cu suma de bani plătită.

Screenshot_1Dacă Gabriel Biriș pornise într-un mod foarte agresiv, acordându-le celor trei milioane de oameni prezumția de vinovăție, reacțiile din online la adresa sa au produs schimbarea la față. Duminică, 3 decembrie, pe contul lui personal de Facebook, observăm un Gabriel Biriș mai ponderat și care își alege cuvintele cu mult mai multă iscusință.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.