Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr REŢINUT de poliţişti după ce a transportat cu DELTAPLANUL ţigări de contrabandă

www.xtremsport.ro
deltaplan

Poliţiştii de frontieră suceveni au reţinut un tânăr şi au confiscat mai multe colete cu ţigări ce au fost transportate de acesta cu un deltaplan din Ucraina în România, se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu-Marmaţiei.


Potrivit sursei citate, poliţiştii de la SPF Vicovu de Sus, din cadrul ITPF Sighetu-Marmaţiei, au observat, duminică noaptea, cu ajutorul aparaturii de specialitate, un aparat de zbor de mici dimensiuni ce transporta ţigări de contrabandă din Ucraina în România, pe direcţia localităţilor sucevene Frătăuţii Noi - Bilca - Gălăneşti, ulterior întorcându-se pe teritoriul ţării vecine. 

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a luat măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, ocazie cu care pe raza localităţii Gălăneşti s-au descoperit mai multe colete cu ţigări. 

 

Citeşte şi: CRIMĂ ŞOCANTĂ: Arestat după ce a ucis în bătaie un bărbat pentru o datorie de 100 de lei


Totodată, în apropiere, a fost descoperit, ascuns într-un canal, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava care a fost condus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. 

Au fost informate şi autorităţile de frontieră ucrainene despre producerea evenimentului, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate. 

Conform comunicatului, în urma inventarierii coletelor descoperite a rezultat cantitatea de 4.000 pachete de ţigări marca NZ Gold, de provenienţă Belarus, în valoare de 46.800 lei. 

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar pe numele tânărului a fost emisă ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Rădăuţi.

 

Citeşte şi: REVOLTĂTOR: Gunoi aruncat în Olt, cu taxiul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.