Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vîntu îi dă veştile proaste lui Dragnea: Investigaţiile RISE Project în Brazilia, realizate de CIA

vantu

Din spatele gratiilor, fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu continuă seria analizelor publicate pe blogul personal. Pornind de la scenariul că serviciile secrete româneşti lucrează pentru CIA, care este controlată de Soros, scenariu expus de un fost consilier al lui Donald Trunp, SOV afirmă că scoaterea lui Dragnea din scenaă a fost bătută în cuie cu ocazia vizitei lui Iohannis în SUA.

Vezi şi: Klaus Iohannis, mesaj pentru Coaliţia PSD-ALDE: 'Nu trebuie să mă iubească, dacă face ce trebuie pentru ţară este suficient'

"Realitatea este, băi generație, cea pe care ți-am spus-o încă de pe acum 3 ani. Într-adevăr, serviciile secrete importante din România lucrează la ordinul CIA, dar această agenție face politica SUA nu a lui SOROS. Trebuie să fie cineva de-a dreptul cretin să creadă că spionajul american ascultă ordinele unui singur individ, fie el și multi-miliardar.

Adevărul este că Trump face ce a făcut și Băsescu după 2009 și Erdoğan după puciul ratat de anul trecut. Băsescu a dat vina pe Năstase, Voiculescu și pe mine, arătându-ne adevăratii dușmani ai poporului, pentru nopțile în care nici măcar whisky-ul băut în cantități industriale nu-i putea alunga coșmarurile, și a dat ordin celor doi tiriplici de la SRI, Maior și Coldea, să se ocupe de arestările noastre și nu doar pe noi, ci și pe cât mai mulți apropiați de ai noștri. Erdoğan l-a găsit țap ispășitor pe Muhammed Fethullah Gülen și a arestat sau a demis zeci de mii de adversari și incomozi, etichetându-i ca fiind slugile acestuia. Trump s-a focalizat pe Soroș și, pentru a-l putea distruge, l-a transformat într-un monstru global, iar pe bursierii lui în niște slujbași ai diavolului. Cu acest ultim punct Trump încearcă să ascundă dezastrele provocate de SUA în țările vasale, prin securiștii locali și ambasadorii care le-au legitimat acțiunile.

Haosul din România de astăzi se datorează, în exclusivitate, politicilor SUA puse în operă de un bețiv fără orizont și slugile lui de la SRI. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns dezastrele provocate de politicile SUA, decerebrații ăștia au mai pus și de la ei. După ce au fost făcute una cu pământul, toate elitele politice și de afaceri din România, nu Soroș, au venit la Guvernul României să ne ia locul, înmânându-i lui Grindeanu, insultatorul, to do list. Nu la Soroș s-a dus Iohannis să depună jurământul de vasalitate ci la CIA, în primul rând, și abia apoi la Trump", scrie SOV pe blog.

Vezi şi: REACȚIA judecătorului Camelia Bogdan după eliberarea condiționată a lui Dan Voiculescu: NU am nimic să îmi reproșez!

Potrivit lui Vîntu, Dragnea știe toate acestea, dar îl declară pe Soroș dușmanul poporului, crezând că, pe lângă alte demersuri, și acest semnal îl va ajuta să obțină cât mai repede o întâlnire cu Trump. "Știe că nu lui Kovesi i s-a pus pata pe el, ci că soarta lui a fost deja pecetluită de vizita lui Iohannis la CIA. Fără un semnal ferm de pe malurile Potomacului, nu va sărbători centenarul Unirii cu toți românii, ci doar cu unii. Și nu chiar reprezentativi. Băi generație, pariem că cercetările din Brazilia sunt făcute de niște băieți specializați în criminalitate financiară de la Langley?", mai scrie SOV, făcând trimitere la locaţia sediului central al CIA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.