Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apariţie surpriză: unde a fost văzut fostul preşedinte Jimmy Carter şi soţia sa / Reacția mulțimii - VIDEO

foxtv.com
jimmy carter

Fostul preşedinte Jimmy Carter şi soţia sa, Rosalynn, au fost prezenţi, sâmbătă, la Festivalul de alune din Plains, Georgia, a anunţat Centrul Carter într-o postare pe reţelele de socializare, relatează CNN, citat de news.ro.

"O zi frumoasă pentru ca preşedintele şi doamna Carter să se bucure de o plimbare prin Plains Peanut Festival! Şi cu doar o săptămână înainte de a împlini 99 de ani. Punem pariu că îngheţata cu unt de arahide este în meniul pentru prânz! #JimmyCarter99", a declarat Centrul Carter într-un tweet în care a distribuit un videoclip cu familia Carter mergând într-un SUV pe o stradă plină de participanţi la festival.

Erikka Bettis Williams, cea care a filmat videoclipul, a declarat că nu avea nicio idee că familia Carter va fi acolo.

"Surpriză totală! Mulţimea a reacţionat cam greu la început, pentru că nu-şi dădea seama că sunt acolo. A fost o surpriză atât de mare şi da, am cântat "La mulţi ani"!", a declarat ea pentru CNN.

 

Jimmy Carter,Împlineşte 99 de ani pe 1 octombrie

Fostul preşedinte a învins cancerul cerebral în 2015, dar s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în 2019 şi, în consecinţă, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru a elimina presiunea de pe creier.

Într-un interviu acordat publicaţiei People, publicat luna trecută, nepotul familiei Carter a declarat: "Este clar că se află la capitolul final".

Familia şi îngrijitorii au fost singurii vizitatori recenţi în casa din Plains a familiei Carter, a declarat Josh Carter pentru People.

Josh Carter a spus că bunica sa Rosalynn Carter, care suferă de demenţă, este conştientă de diagnosticul ei. "Ea încă ştie cine suntem, în mare parte - că suntem o familie", a spus el.

Jimmy şi Rosalynn Carter sunt căsătoriţi de 77 de ani şi sunt cel mai longeviv cuplu prezidenţial căsătorit.

Jimmy Carter s-a născut în Plains, Georgia, şi a crescut în comunitatea din apropiere, Archery. Cultivator de arahide şi locotenent de marină înainte de a intra în politică, democratul a îndeplinit un mandat de guvernator al Georgiei şi a fost preşedinte între 1977 şi 1981.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.