Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât de mult a respectat Nicușor Dan 'decalogul' pe care i l-a trasat PNL: 'Cred că am făcut tot ce trebuia făcut'

news.ro
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, întrebat despre lista de obiective cerută de PNL, că solicitarea a avut o perioadă de implementare de şase luni şi a anunţat că în 31 iulie a făcut un raport cu stadiul acestor obiective şi l-a înaintat conducerii PNL Bucureşti.

Nicuşor Dan a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, care este stadiul obiectivelor din ”decalogul” pe care i l-a trasat PNL.
”Decalogul… solicitarea PNL către mine a avut o perioadă de implementare de şase luni. În 31 iulie am făcut un raport cu stadiul fiecăruia din aceste obiective şi l-am înaintat conducerii PNL Bucureşti”, a afirmat Nicuşor Dan.
El a mai fost întrebat care crede că va fi decizia PNL în ceea ce-l priveşte.
“Este o decizie pe care o iau forurile statutare ale PNL Bucureşti. PNL Bucureşti m-a rugat să mă ocup de… să urmăresc cu prioritate nişte obiective, am făcut asta, am făcut un raport. Cred că pe aceste obiective am făcut tot ce trebuia făcut”, a explicat primarul Capitalei.

În 1 februarie, PNL Bucureşti a anunţat că îi cere primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, atingerea de către administraţia pe care o conduce a unor ”indicatori simpli”, pe 10 teme prioritare, în termen de 6 luni.

Printre aceste zece puncte se regăsesc investiţiile în termoficare, deschiderea circulaţiei pe Pasajul Doamna Ghica până la jumătatea acestui an, digitalizarea cel puţin a unui serviciu public important până la aceeaşi dată, amenajarea parcurilor aflate în administrarea municipalităţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.