Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk promite plata facturilor oricărui utilizator al platformei X maltratat de angajator din cauza postărilor

cointelegraph.com
twitter x

Elon Musk a declarat că compania sa de social media X (fostă Twitter) va finanța facturile legale ale oricărui utilizator maltratat de angajator pentru implicarea sau postarea de conținut pe platformă.

Într-un thread X din 5 august care anunță mutarea, Musk a spus că procesele de orice amploare vor fi susținute:

Dacă ați fost tratat incorect de către angajator din cauza postării sau a apreciat ceva pe această platformă, vă vom finanța factura legală. Fără limită. Vă rugăm să ne anunțați."

 

 

Postarea pare să fi fost primită bine și are mai mult de 200.000 de aprecieri la momentul scrierii, cu o mulțime de oameni care ridică mâna pentru finanțare pentru potențiale procese, conform cointelegraph.com.

De exemplu, The Libs of TikTok a evidențiat un caz în care o angajată Limited Run Games, Kara Lynne, a fost concediată pentru că a urmărit contul pe X.

Elon Musk a răspuns întrebând: „Kara, este corect?” Lynne a declarat apoi: „Situația este puțin mai complicată decât titlul. Dar da.

 

 

Musk este un auto-descris „absolutist al libertății de exprimare” care are un dispreț clar pentru cultura anulării, iar această ultimă mișcare pare să se alinieze cu forța sa de a-l îndepărta pe X de la cenzura conținutului, în special în ceea ce privește opiniile politice și ideologice.

În decembrie 2022, Musk a scris pe Twitter că „cultura anulării trebuie anulată”. Sub deținerea sa, X a restabilit mai multe conturi care au fost interzise din cauza încălcării politicii în calitate de proprietar anterior. Cel mai recent anunț de la Musk vine în timp ce schimbările continuă să se desfășoare la X.

Citește și Elon Musk a declarat că platforma sa de socializare X nu are de gând să lanseze token-uri cripto: 'Și nu vom face niciodată'

Platforma a suferit un rebrand complet de la Twitter la X în iulie, ca parte a eforturilor de a deveni o „aplicație pentru orice”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.