Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk a declarat că platforma sa de socializare X nu are de gând să lanseze token-uri cripto: 'Și nu vom face niciodată'

businesstoday.in
elon musk x

Elon Musk a declarat că platforma sa de socializare X (fostă Twitter) nu are de gând să lanseze token-uri cripto ca răspuns la o postare referitoare la monedele digitale îndoielnice bazate pe X și Twitter.

Ca răspuns la o postare a lui DogeDesigner, Elon Musk a abordat problema jetoanelor de înșelătorie precum X (X) și TwitterDAO (TWITTER), pretinzând în mod fals conexiuni la platforma de socializare. DogeDesigner a avertizat comunitatea cripto cu privire la precauție cu articolele legate de jetoanele de înșelătorie și a clarificat că nici Musk, nici X nu au lansat vreodată un token cripto. În răspunsul său, Musk a afirmat: „Și nu vom face niciodată”, conform cointelegraph.com.

Anterior, Musk a lăsat indicii despre integrarea criptomonedei ca opțiune de plată pe X. Comercianții au rămas să se întrebe dacă va introduce un anumit token criptografic sau va rămâne cu preferatul său - Dogecoin.

Cu toate acestea, odată cu numirea Lindei Yaccarino ca nou CEO, au apărut unele îndoieli cu privire la probabilitatea unei integrări DOGE. Cu toate acestea, comentariile recente de la Musk au reînviat sentimentele optimiste în rândul investitorilor Dogecoin.

Musk și-a anunțat recent viziunea ambițioasă de a transforma Twitter într-o platformă atotcuprinzătoare cunoscută sub numele de X, așa-numita „aplicație pentru orice”, rebranzând oficial Twitter la X în iulie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.