Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul FCSB – Universitatea Craiova: Neagoe – Sunt mulţumit de atitudinea jucătoriilor, pentru că au crezut în ei. Puteam pleca şi cu trei puncte

www.prosport.ro
eugen neagoe

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 1-1, că formaţia sa, cu puţin noroc, ar fi obţinut toate cele trei puncte, potrivit news.ro.

“Cred că este meritat acest punct. Am început jocul foarte prost. La primul corner am primit gol. Nepermis de uşor. Dar sincer sunt mulţumit de atitudinea jucătoriilor, pentru că au crezut în ei. Ştiam că suntem mai puternici fizic, că vom domina pe final. Am avut multe momente când am controlat jocul. A trebuit să alergăm după acest gol. Şi dacă aveam puţin noroc la acel şut al lui Ivan puteam pleca şi cu cele trei puncte. Îi felicit pe băieţi pentru puterea de a crede în ei”, a spus Neagoe, menţionând că Edjouma nu ar fi trebuit să joace.

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.