Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, va interpreta rolul unui colecționar de artă în thrillerul 'The Burnt Orange Heresy'

variety.com
Mick Jagger

Muzicianul britanic Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, va interpreta rolul unui colecționar de artă în thrillerul "The Burnt Orange Heresy", în regia lui Giuseppe Capotondi, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.

Filmul are la bază romanul omonim scris de Charles Willeford, iar acțiunea are loc în Italia zilelor noastre și se concentrează pe o înșelătorie din lumea artei care se sfârșește prost.

Filmările vor debuta luna aceasta, în Italia, potrivit site-ului specializat Deadline, iar lungmetrajul va fi lansat la finalul lui 2019.

Citește și: 'Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari', regizat de Radu Jude, selectat în competiția Festivalului Internațional de Film de la Haifa

Aceasta este a treia oară când rockerul în vârstă de 75 de ani joacă într-un film, după aparițiile în "The Man From Elysian Fields" (2001) și "Jaf de pe Baker Street/ The Bank Job" (2008).

Mick Jagger este solistul trupei The Rolling Stones, în care mai cântă Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. Trupa, înfiinţată la Londra, în 1962, a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. Formația a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.