Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prepeliţă, după meciul cu CFR Cluj: 'Faţă de alte meciuri, azi am făcut greşeli individuale şi asta s-a văzut cu o echipă cu experienţă. Nu facem o tragedie'

Antrenorul echipei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a declarat, luni seară, că jucătorii săi au făcut multe greşeli cu CFR Cluj şi acest lucru s-a văzut în meciul contra campioanei României.

"Faţă de alte meciuri, azi am făcut greşeli individuale şi asta s-a văzut cu o echipă cu experienţă. Până la primul penalty, lucrurile erau ok, aşa cum ne propusesem. Din păcate s-a întâmplat această înfrângere usturătoare, dar nu facem o tragedie, învăţăm din ea. Aşa cum am făcut mult meciuri bine, caracterele se văd şi după o înfrângere şi cred că băieţii au caracter, am discutat cu ei, ne lingem rănile şi dăm drumu la treabă. Am luat multe goluri într-un meci, dar tot 3 puncte am pierdut, însă de o manieră care nu ne pune într-o postură bună. Ne cerem scuze tuturor oamenilor de lângă echipă şi suporterilor, ştiu că au mare încredere în noi şi vom face totul să câştigăm următoarele meciuri", a declarat Andrei Prepeliţă, conform news.ro.

Citește și: Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un 'bulgăre de sare', proiectul ar putea fi amânat. Ce spune Emil Boc

Prepeliţă a vorbit şi despre Martic, cel care a provocat penaltiurile din care CFR a marcat de două ori. "Se întâmplă în viaţa unui fotbalist şi astfel de momente. De când a cenit la noi a avut evoluţii consistente, nu a făcut greşeli, dar astea se întâmplă. Am vorbit cu el, i-am spus să ţină capul sus, o să analizăm greşelile, învăţăm din ele. Nu puteam să-l înlocuiesc, pentru că mai mult rău îi faci.Eu mesajul ăsta l-a, transmis, să trecem peste, o să analizăm ce greşeli am făcut, să nu se mai repete. I-am simţit şi în tur puternici, când am jucat şi eu, sunt o echipă cu experienţă, care se vor bate cu siguranţă pentru titlu", a explicat Prepeliţă.

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa FC Argeş, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Deac '35, '38 (ambele penalti), Debeljuh, Costache '70, Rondon '77.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.