Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Retrageri masive de active din cea mai mare platformă de criptomonede din lume! CEO-ul Binance susține că s-ar putea să nu fie atât de rău pe cât pare

binance

În timp ce datele sugerează că activele cripto s-au diminuat într-un ritm accelerat în ultima săptămână, CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, susține că s-ar putea să nu fie atât de rău pe cât pare.

Platformele de analiză de top, cum ar fi Nansen și DeFiLlama, au măsurat toate fluxurile de schimb crescute de la Binance în ultimele șapte zile, după ce știrile despre procesul SEC împotriva companiei au ajuns în mass-media, conform cointelegraph.com.

Potrivit lui Nansen , a existat o ieșire netă de 2,36 miliarde USD din Binance în ultimele șapte zile, împreună cu 123,7 milioane USD din Binance.US.

DeFiLlama a raportat o cifră și mai mare de 3,35 miliarde de dolari în ieșiri de la Binance, în timp ce datele Glassnode arată ieșiri de 1 miliard de dolari în ultimele șapte zile.

Cu toate acestea, într-o postare pe Twitter din 10 iunie, Changpeng Zhao a susținut că unele date despre fluxul de schimb pot fi denaturate, deoarece unele analize terțe măsoară schimbarea activelor gestionate ca „ieșire”, care ar include momentele în care prețurile cripto scad.

 

 

În schimb, Changpeng Zhao a susținut că fluxul de ieșire al companiei în ultimele 24 de ore pe 9 iunie a fost de aproximativ 392 de milioane de dolari, ceea ce este slab în comparație cu fluxul de 7 miliarde de dolari într-o zi care a fost înregistrat anul trecut în noiembrie, în jurul perioadei colapsului FTX.

Changpeng Zhao a continuat să explice că intrările și ieșirile mari sunt perfect normale în perioadele de volatilitate.

Unii măsoară doar fluxurile de ieșire, nu fluxurile de intrare. Într-o zi de mișcare bruscă a prețurilor ca astăzi, mulți traderi de arbitraj mută o mulțime de fonduri între burse, de obicei exponențial mai mult decât în ​​zilele normale.”

Din 6 iunie, când SEC și -a declanșat atacurile atât asupra Coinbase, cât și asupra Binance, capitalizarea pieței cripto a scăzut cu 7%, sau mai mult de 80 de miliarde de dolari, potrivit CoinGecko .

Citește și MiCA intră pe deplin în vigoare. UE începe numărătoarea inversă pentru legislația cripto

Pe 9 iunie, Cointelegraph a raportat că volumele de finanțare descentralizată (DeFi) au crescut cu peste 400% în urma proceselor duble care vizează bursele centralizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.