Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romanca care a locuit în şase ţări de pe trei continente în ultimii 15 ani

youtube.com
hawks of romania
Diana este licenţiată în limbile engleză şi spaniolă a Facultăţii de Litere, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj şi are un masterat în Relaţii Publice la Boston University School of Communication.
O fire intreprinzatoare,„moştenită de la tata” şi „creativă, ca mama” a căutat întotdeuna să găsească soluţii inedite în parcursul ei academic şi profesional. „Nu am fost olimpică în serie şi nu am avut 10 pe linie, eram între 8.50 şi 10,  dar acolo unde nu-mi ieşea, am suplinit întotdeauna cu alte calităţi şi am încercat să-mi cladesc drumul, să mi se potrivească, deşi la început am încercat să mă potrivesc eu în el. Nu a mers, aşa că am căutat soluţii noi”, săune Diana.
În perioada petrecută la Cluj între 2002-2007, studenţii nu făceau stagii de practică, în afară de modulul pedagogic obligatoriu şi predarea la clasă câteva săptămâni pe semestru, începand din anul trei. A urmat toti paşii obligatorii, dar simţea că incă e loc de explorare şi experimentare. Aşa a intrat în legătură cu Radio Cluj şi a început un stagiu de practică la departamentul social.  Ca reporter a documentat probleme sociale cu care se confrunta comunitatea – de la spaţii verzi disponibile pentru animalele de companie la marşul Greenpeace pentru salvarea Roşiei Montana, scrie adevarul.ro, continuarea articolului poate fi gasita aici .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.