Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul pozelor editate ale familiei regale britanice continuă: Imaginea Reginei Elisabeta, posibil modificată de Prințesa de Wales

X/KensingtonRoyal
Regina Elisabeta a II-a, poză modificată la sursă

Imaginea reginei Elisabeta a II-a a fost „îmbunătățită digital la sursă”, susține agenția Getty, potrivit Sky News. Fotografia a fost distribuită anul trecut. Dezvăluirea apare la puțin timp după ce o imagine editată a Prințesei de Wales a stârnit numeroase comentarii.

 

Palatul Kensington a distribuit fotografia pe 21 aprilie, anul trecut, spunând că a fost făcută de Prințesa de Wales la Balmoral în vara anului 2022, potrivit Mediafax.

„Getty Images poate confirma că, în conformitate cu politica sa editorială, a plasat o notă a editorului pe o imagine de tip pliant care afirmă că imaginea a fost îmbunătățită digital la sursă”, a anunțat agenția.

Decizia vine după ce mai multe agenții au retras o fotografie publicată de Ziua Mamei de Prințesa de Wales. Fotografia fusese modificată, iar Prințesa a recunoscut ulterior că a editat imaginea. Incidentul a stârnit numeroase controverse și a alimentat diferite teorii ale conspirației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.