Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stefanos Tsitsipas a fost eliminat de la Indian Wells

antena3.ro
tenis

Jucătorul de tenis Stefanos Tsitsipas, locul 10 ATP, a fost eliminat în turul al doilea de la Indian Wells, fiind învins de canadianul în vârstă de 18 ani Felix Auger-Aliassime, locul 58 ATP informează mediafax.

Canadianul de doar 18 ani Felix Auger-Aliassime a reușit probabil cea mai importantă victorie de până acum a carierei, după ce l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas, recent intrat în Top 10 ATP, scor 6-4, 6-2, calificându-se astfel în turul trei al turneului din California.

"Nu știam exact la ce să mă aștept. În mod cert, nu m-am așteptat să câștig în maniera pe care am făcut-o. Dar am crezut în mine, am reușit să-mi impun stilul de joc, așa cum am făcut și în primul tur, și asta a fost tot", a spus canadianul, după meci.

Datorită acestei prime victorii contra unui jucător din Top 10 ATP, adolescentul are șansa de a ajunge în turul patru, acolo unde-l va întâlni pe japonezul Yoshihito Nishioka, care a reușit, de asemenea, o surpriză și l-a eliminat pe jucătorul aflat pe locul 21 ATP, Roberto Bautista Agut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.